MOS-Amsterdam-white

 

 

MENU

 

 

Frisse lente salade van peulvruchten met gemarineerde zeebaars, geroosterde zonnebloempit en bonito.

Fresh salad of Spring peas with marinated sea bass, roasted sunflower seeds, yoghurt and bonito.

 

 

Lauwwarme langoustine met mierikswortel, bronse venkel. savora mosterd en crispy ansjovis.

Lukewarm langoustine with horseradish, fennel cress, Savora mustard and crispy anchovy.

 

 

 Heek filet met geroosterde avocado, gebrande mango en een vinaigrette met miso en zwarte sesam.

Hake fillet with roasted avocado, pickled mango and a miso vinaigrette with black sesame.

 

 

Asperge gegrild met geroosterde iberico, duindoorn besjes en een jus met lavas en augurk.

Grilled asparagus with roasted Iberico, buckthorn berries and a sauce with lovage and pickle.

 

 

Bereidingen van lamsvlees met manchego en een saus met nigella zaad en punt paprika.*

Preparations of lamb with manchego and a sauce with nigella seed and bell pepper.*

 

Dessert van rabarber, grapefruit en witte chocolade.

                                                                 Dessert of rhubarb, grapefruit and white chocolate.                                                                     

 

 

Menu 4 gangen € 53,- / 5 gangen € 60,- / 6 gangen € 67,-

 

Alle gerechten van het menu zijn ook à la carte te bestellen.

Onze sommeliers adviseren u graag over de bijpassende wijnen.

 

Wisselend lunch menu

3 gangen € 36,- / 4 gangen € 44,-

 

 

À LA CARTE

 

 

 

Noordzee-krab salade met gepocheerde eidooier, pickled koolrabi, groene appel witte port reductie.*

Met kaviaar supplement € 15,-

North Sea crab salad with poached egg yolk ,kohlrabi, green apple and white port reduction.

with caviar supplement € 15, -

 

Frisse salade van verschillende radijsjes met gerookte paling, takuan en een crème van zwarte sesam en zeewier.

Fresh salad of various radishes with smoked eel, takuan and an cream of black sesame and seaweed.

 

 

Gebrande Dorade met ganzenlever, manzanilla, krokante kippenhuid en blauwe bessen.

Roasted Dorade with foie gras, manzanilla, crispy chicken skin and blue berries.

 

 

Kabeljauw rugfilet van de plancha met artisjok, gebrande venkel, dille olie en oester vinaigrette.

Codfish from the plancha with artichoke, roasted fennel, dill oil and oyster vinaigrette.

 

 

Geroosterde corvina met rode garnaal, sambal, prei, zoete aardappel en een jus van strandkrabben.

Grilled Corvina with red shrimp, chili, leek, sweet potato and gravy of shore crabs.*

 

 

Gebraden Ierse entrecôte met bereidingen van ui, en eenjus met “poivre long”.

Irish roasted sirloin with preparations of onion, mushrooms and a gravy with "poivre long"

 

 

Geroosterde kwartel met meiraap, polenta, topinamboer en een jus met bladselderij.

Roasted quail with turnip, polenta, Jerusalem artichoke and a sauce with celery.

 

Al onze gerechten zijn zowel als voorgerecht (€ 22,-) 

en als hoofdgerecht (€ 30,-) te bestellen.

* €4,- supplement

 

Kaas of iets uit de suikerpot

 

 

Selectie van ‘De Kazerie’ € 15,-

Selection from ‘De Kazerie’ € 15,-

 

Chocolade, gember en goji bes€ 12,-

Chocolate, ginger and goji berry € 12, -

 

Abrikoos, Hibiscus en vanille € 12,-

Apricot, Hibiscus and vanilla € 12, -