MOS-Amsterdam-white

 

 

MENU

 

Marshmallow of coconut with roasted lobster, dressing of kombu, mini prawns and marinated tuna.

Luchtige kokos met geroosterde kreeft, zilte dressing van kombu crispy garnaaltjes en gemarineerde tonijn.

 

Roasted dorade with goose liver, blueberry, manzanilla sherry and crispy chicken skins. * 

Gebrande dorade met créme van ganzenlever, blauwe bes, manzanilla sherry en krokante kippenhuid. *

 

Crapaudine beetroot with cockles, brioche bread, smoked eel, white grape vinaigrette and roasted sunflower seeds.

Crapaudine biet met kokkels, brioche brood, gerookte paling, vinaigrette van witte druif en geroosterde zonnebloempitten.

10 gr. kaviaar supplement €15,-

 

Puffed white onions with potato foam, peccorino cheese, and a vinaigrette with beef marrow and cabernet sauvignon. 

Gepofte witte ui met aardappelschuim, peccorino, schorseneren, en jus met rundermerg en cabernet sauvignon.

 

Red legged partridge with corn, pistachio, parsley root and Hungarian sauerkraut. 

Roodpoot patrijs met toffee van mais, pistache, peterselie wortel en Hongaarse zuurkool.

 

Dessert of green apple, black sesame, lychee and sake.

Dessert van groene appel, zwarte sesam, lychee en sake.

 

4 course diner € 55,- // 5 course diner € 62,- // 6 course diner € 69,-

 

All dishes of the menu can be ordered a la carte.

We can also serve a vegetarian menu.
 

Ask our sommelier for an accompanying wine pairing.

 

Lunch menu
 

3 courses € 38,- / 4 courses € 46,-

 

 

À LA CARTE
 

Thinly sliced and marinated sea bass with smoked mackerel, grapefruit, canned turnip and vadouvan. 

Dun gesneden en gemarineerde zeebaars met gerookte makreel, grapefruit, en ingemaakte meiknol en vadouvan.

 

Hard toasted sweet potato with langoustine, cauliflower, lovage and a cream of poultry liver. *

Hard geroosterde zoete aardappel met langoustine, bloemkool, lavas en een crème van gevogelte lever.*

10 gr. kaviaar supplement €15,-

 

Salad of iberico and puffed celery with marinated mushrooms and a vinaigrette of black garlic and anchovies. 

Salade van iberico en gepofte knolselderij met gemarineerde paddestoel en een dressing van zwarte knoflook en ansjovis.

 

Roasted brill fillet with fennel from the grill, capers leaf, carrots and sauce “Grenobloise”. * 

Geroosterde griet filet met venkel van de grill, kappertjes blad, oerwortel en saus “Grenobloise”. *

 

Corvina with a cream of peanut, green papaya, spring roll filled with shii-take and shizo sauce. 

Corvina met een creme van pinda, groene papaya, springroll gevuld met shii-take en jus van shizo.

 

Roast of beef sirloin with mushrooms, potato confit, silver onions and a sauce with violet mustard. 

Gebraden runderlende met bospaddestoelen, gekonfijte aardappel, zilverui en een jus met violet mosterd.

 

Crispy baked sweetbread and bbq veal, with palm heart, and a gravy with "poivre long”

Krokant gebakken kalfszwezerik en bbq kalfsvlees, met palmhart, en een jus met “poivre long”.

starter €28,- / main €38,-

 

All the dishes can be ordered as a,

starter € 22,- or as a main course € 30,-
 

* = € 4,- Supplement.

 

Cheese or dessert
 

Burgundy Cheeses € 16,-

Bourgondische kaasjes € 16,-

 

Tasting of mango, guanábana and juzu € 14, - 

Proeverij van Mango, guanábana en juzu € 14,-

 

Dessert of pears, chocolate, salted honey and hazelnut € 14, 

Dessert van stoofpeer, chocolade, gezouten honing en hazelnoot € 14,-