MOS-Amsterdam-white

 

 

MENU

 

Mackerel marinated with pink pepper, granite of passion fruit and sereh, roasted coconut and fermented cabbage.

Makreel gemarineerd met roze peper, granité van passievrucht en sereh, gebrande kokos en gefermenteerde kool.

 

Salad of Bomba rice with cockles & mussels, avocado, apple and a vinaigrette with anchovy and chorizo.

Salade van Bomba rijst met kokkels & mossels, avocado, appel en een vinaigrette met ansjovis en chorizo.

 

Roasted seabass with salsa verde, parsley root, macadamia and a broth of smoked fennel. *

Gebakken Zeebaars met salsa verde, peterseliewortel, macadamia en een nage van gerookte venkel. *

 

Rouleau of Red gurnard grilled on the bbq, soy beans, crispy mushroom and a sauce with goose liver and raspberry.

Rouleau van Rode Poon gegaard op de bbq, soja boontjes, krokante paddestoel en een jus van ganzenlever en frambozen.

 

Roasted guinea fowl with puffed carrots, crème of tarragon and artichoke, candied potato and a sauce of "Coq au Vin".

Geroosterde parelhoender met gepofte wortel, creme van dragon en artisjok, gekonfijte aardappel en een jus van “Coq au Vin”.

 

Peach in combination with yoghurt, hibiscus and verveine.

Perzik in combinatie met yoghurt, hibiscus en verveine.

 

 

4 course diner € 55,- // 5 course diner € 62,- // 6 course diner € 69,-

 

All dishes of the menu can be ordered a la carte.

We can also serve a vegetarian menu.
 

Ask our sommelier for an accompanying wine pairing.

 

Lunch menu
 

3 courses € 38,- / 4 courses € 46,-

 

 

À LA CARTE
 

North Sea crab salad with crispy egg yolk, pickled koolrabi, wild herbs and vinaigrette of pomegranate and saffron. *

Noordzee-krab salade met krokante eidooier, pickled koolrabi, wilde kruiden en vinaigrette van granaatappel en saffraan. *

With caviar supplement € 15,-

 

Light roasted dorade with a crème of nori, medium dried tuna, eggplant and wasabi.

Licht gebrande dorade met een zalf van nori, medium gedroogde tonijn, aubergine en wasabi. 

 

Squid from the plancha with yoghurt, grilled onion, pata negra and crispy chiperones. *

Inktvis van de plancha met yoghurt ,gegrilde ui, pata negra en krokante chiperones. *

 

Roasted corvina with crispy bacon, tarter of spring peas, vinaigrette of miso and parsley.

Geroosterde corvina met crispy bacon, tartaar van peulvruchten, vinaigrette van miso en peterselie.

 

Roasted plaice with, creamy needle pasta and a sauce with smoked eel and green mustard.

Gebakken Scholfilet met romige naaldpasta en een jus met gerookte paling en groene mosterd.

 

Roast of beef “bavette" with silver onions, turnip, mushrooms and sauce bordelaise.

Gebraden runder bavette met zilveruitjes, meiknol, krokante runderkaantjes en sauce bordelaise.

 

Crispy baked sweetbread and bbq veal, with palm heart, and a gravy with "poivre long”

Krokant gebakken kalfszwezerik en bbq kalfsvlees, met palmhart, en een jus met “poivre long”.

starter €28,- / main €38,-

 

 

All the dishes can be ordered as a starter € 22,- or as a main course € 30,-
 

* = € 4,- Supplement.

 

Cheese or dessert
 

Burgundy Cheeses € 16,-

Bourgondische kaasjes € 16,-

 

Dessert of raspberries, grapefruit, honey and vanilla. € 14, -

Dessert van frambozen, grapefruit, honing en vanille. € 14,-

 

Taste of passion fruit, chocolate and nougatine € 14, -

Proeverij van passievrucht , chocolade en nougatine € 14,-